POSTITUSTAUKO 9.-14.7., tilauksia pakataan jälleen ma 15.7.2024. Postikulut 2,90€ kirjeenä, 4,90€ pakettina - Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin, myös nouto Lempäälästä
Silityskalvo: Radiant Orchid, Siser EasyWeed

Silityskalvo: Radiant Orchid, Siser EasyWeed

3,90 €
sis. 24 % ALV
Monipuolinen silityskalvo, joka on helppokäyttöinen ja kestävä käytössä.

Tummanvioletti silityskalvo, jolla toteutat tekstiileihin erilaiset kuvat helposti ja kestävästi. Kalvoa voi leikata saksilla, kalvon leikkaamiseen tarkoitetulla veitsellä sekä elektronisilla leikkureilla.

EasyWeed on Hi-5 -kalvoon verraten pinnaltaan hieman kiiltävämpi. Tuote soveltuu käytettäväksi puuvillalle, polyesterille ja näiden sekoituksille. Soveltuu mainiosti käytettäväksi esim. trikoo- ja collegevaatteisiin.

Kalvo kestää jopa 80 asteen pesun, tehden siitä loistavan valinnan erityisesti lasten vaatteisiin. Tuote sopii myös kerrostettuihin kuvioihin, joissa useita värejä silitetään päällekkäin yhdeksi kokonaisuudeksi.

Kalvo kiinnitetään painamalla 15 sekuntia raudalla, jonka lämpötila on 150 astetta (2 pistettä). Suojakalvo voidaan irrottaa kuumana tai jäähtyneenä. Tarkemmat kiinnitysohjeet toimitetaan tilauksen mukana. Kangaskauppa Saga ei vastaa väärin kiinnitetyistä kalvoista tai niiden välillisesti aiheuttamista vahingoista.

Valmistaja: Siser
Pesuohjeet: Oikein kiinnitettynä kestää jopa 80 asteen pesun ja rumpukuivauksen
Koko: 30 x 24cm tai 30 x 50cm
Öko-Tex -seftifioitu

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.