POSTITUSTAUKO 9.-14.7., tilauksia pakataan jälleen ma 15.7.2024. Postikulut 2,90€ kirjeenä, 4,90€ pakettina - Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin, myös nouto Lempäälästä
Silityskalvo: Lemon, Siser Hi-5

Silityskalvo: Lemon, Siser Hi-5

3,90 €
sis. 24 % ALV
Ohut ja joustava silityskalvo, joka on helppokäyttöinen ja kestävä käytössä.

Keltainen mattapintainen silityskalvo, jolla toteutat tekstiileihin erilaiset kuvat sekä kokomerkkaukset. Väriltään nimensä mukaisesti rehellinen keltainen, kirkas mutta ei neon. Kalvoa voi leikata saksilla, kalvon leikkaamiseen tarkoitetulla veitsellä sekä elektronisilla leikkureilla.

Siserin laadukas Hi-5 silityskalvo kiinnittyy vain 5 sekunissa ja sitä on erittäin helppo käyttää. Tuote soveltuu käytettäväksi puuvillalle, polyesterille ja näiden sekoituksille. Soveltuu mainiosti käytettäväksi esim. trikoo- ja collegevaatteisiin.

Kalvo kiinnitetään painamalla 5 sekuntia raudalla, jonka lämpötila on 150 astetta (2 pistettä). Suojakalvo voidaan irroittaa kuumana tai jäähtyneenä. Tarkemmat kiinnitysohjeet toimitetaan tilauksen mukana. Kangaskauppa Saga ei vastaa väärin kiinnitetyistä kalvoista tai niiden välillisesti aiheuttamista vahingoista.

Valmistaja: Siser
Pesuohjeet: Oikein kiinnitettynä kestää max. 60 asteen pesun ja matalan lämpötilan rumpukuivauksen
Koko: 30 x 24cm tai 30 x 50cm
Öko-Tex -seftifioitu

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.