Tulostettava silityskalvo: Siser, A4
Loppunut

Tulostettava silityskalvo: Siser, A4

3,50 €
sis. 24 % ALV
Kalvo toimitetaan pakettina. Siser EasycColor™ DTV on silityskalvo, jolle voit tulostaa haluamasi kuvan ja silittää sitten vaatteeseen.
Loppunut

Siser EasycColor™ DTV on uudenlainen silityskalvo, jonka avulla voit toteuttaa kaikki projektit joista olet unelmoinut! Silityskalvo myydään A4 -arkkeina, eli se toimii tulostimessa kuin normaali paperi. Tulostamisen jälkeen kalvo leikataan ja silitetään vaatteeseen - helppoa!

Kalvo on tuntumaltaan ohut ja aavistuksen joustava. Soveltuu puuvillalle, polyesterille ja niiden sekoituksille. Sopiva esim. trikoolle ja joustocollegelle.

Tulostettu ja leikattu kuva kiinnitetään silitysraudalla, jonka lämpötila on 150 astetta (2 pistettä). Rautaa painetaan kuvan päällä 15 sekuntia. Pesu 40 asteessa nurin käännettynä. Vaatteen saa pestä aikaisintaan 24h kuvan kiinnityksestä. Tarkemmat käyttöohjeet toimitetaan asiakkaalle tilauksen mukana.

HUOM! Tuotekuva on vain esimerkki siitä, millaisen silityskuvan voit toteuttaa. Muistathan aina kokeilla tulostettua silityskuvaa ensin testilkulle, ja suorittaa testipesun.

1kpl = yksi A4 arkki. Toimitus pakettina.

Valmistaja: Siser
Pesu 40 asteessa. Emme suosittele kuivausrummun käyttöä. Mikäli tarve rummuttaa, ohjelman oltava hellävarainen/matalalla lämpötilalla.

Tulostus: mustesuihkutulostin (ei sovellu lasertulostimille)
Myyntiyksikkö: A4 arkki

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.