POSTITUSTAUKO 9.-14.7., tilauksia pakataan jälleen ma 15.7.2024. Postikulut 2,90€ kirjeenä, 4,90€ pakettina - Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin, myös nouto Lempäälästä
Paperikaava: Nuutti kypärälakki, koot 40-58
Paperikaava: Nuutti kypärälakki, koot 40-58
Paperikaava: Nuutti kypärälakki, koot 40-58
Loppunut

Paperikaava: Nuutti kypärälakki, koot 40-58

7,90 €
sis. 24 % ALV
Tämä kaava on kauppiattaren ykkössuosikki!
Loppunut

Käytännöllinen ja helposti ommeltava kypärälakki on viilenevien ilmojen ykkösvalinta! Kaavastudio Ainoan Nuutti -kypärälakki on erittäin hyvin istuva ja käytännöllinen asuste syys- ja talvipukeutumiseen. Lakki suojaa hyvin kasvoja sekä kaulaa ja eri variaatioilla saat siitä sopivan moniin eri käyttötarkoituksiin.

Tämä paperikaava sisältää kaava-arkin ja suomenkieliset kuvalliset ohjeet lakin valmistamiseen. Kaavasta löytyy koot 40-58cm.

Kypärälakin voi ommella pienillä nallen korvilla tai ilman. Tai ehkäpä yhdellä tai kahdella tupsulla? Kaavasta löytyy oma versionsa sekä joustocollegesta tms. valmistettavalle lakille että merinovillaneuloksesta valmistettavalle lakille.

Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmansille osapuolille on ehdottomasti kielletty. Kaava ilman lisenssiä on tarkoitettu yksityiskäyttöön.

Ostamalla kaavaan lisenssin saat valmistaa kaavalla tuotteita myyntiin rajattoman määrän. Lisenssin löydät Ainoan omasta verkkokaupasta eli täältä.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.