Toimitusehdot

Toimitusehdot
Kangaskauppa Saga


Yleistä

Verkkokaupan käyttäjän on ennen tilausta tutustuttava näihin ehtoihin kokonaisuudessaan. Tilauksen tehdessään tilaaja sitoutuu hyväksymään ehdot.

Verkkokaupan ylläpitäjä on:
Kangaskauppa Saga
Y-tunnus: 3289855-6
Osoite: Koivukärjentie 7 a 3
Paikkakunta: Lempäälä

Kangaskauppa Saga pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Tilaaminen

Mikäli haluat lisätä tuotteita tilaukseesi, voit tehdä sen veloituksetta siihen asti kunnes saat sähköpostilla vahvistuksen toimituksesta. Tässä tapauksessa valitse kassalla toimitustavaksi "Lisätilaus".

Mikäli arvioit tekeväsi tilauksia yli 100€ edestä, mutta ensimmäinen tilauksesi on alle ilmaisen postikulurajan, voit valita jo ensimmäiseen toimitustavaksi lisätilauksen. Tässä tapauksessa mainitse tilauksen lisätiedoissa, että lisätilauksia on tulossa. Liikaa maksettuja postikuluja ei hyvitetä jälkikäteen.

Huomioithan, että kankaiden sävyt ja kuviollisten kuosikoko saattavat vaihdella erien välillä. Myös sama kuosi painattuu eritavoin eri materiaaleille. Kankaita tilataan myös eri toimittajilta ja tehtailta, joka vaikuttaa kankaan laatuun/tuntumaan/leveyteen/väritykseen. Tämä ei ole virhe tuotteessa, vaan ominaisuus kankaita painaessa tai värjätessä.

Mikäli olet epävarma sävystä, suosittelemme ilmaisen näytetilkun tilaamista ennen varsinaista ostopäätöstä. Yksivärisen kankaiden sävyt saattavat erota hieman erien välillä, joten mikäli tilaat kangasta uudelleen samaan ompelutyöhön, varmistathan etukäteen että molemmat kankaat ovat samasta erästä.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Toimitamme tuotteita toistaiseksi vain Suomeen. Suomessa käytettävissä on Postin paketti- tai kirjetoimitus sekä Matkahuollon paketti seurannalla. Pakettina toimitettavien tilausten minimitilausra

- Yli 100€ tilaukset ilman postikuluja

- Matkahuollon paketti seurantakoodilla 4,90€

- Postipaketti seurantakoodilla 6,90€

- Lisätilaus 0€ (huomioithan että tuotteet pystytään kokonsa puolesta toimittamaan alunperin valitsemallasi toimitustavalla)

- Kirje 2,90€ pienille tuotteille kuten napit, silityskuvat, ompelumerkit tai pesulaput. (Ei sisällä seurantaa, videoimme kirjelähetykset mutta huomioithan että kirjepostin kulku voi kestää jopa 1-3 viikkoa)

Myös kontaktiton NOUTO on mahdollinen Lempäälästä, n. 3km Ideaparkilta. Asiakas saa ohjeet noudosta sähköpostiin, kun tilaus on pakattu ja valmiina noudettavaksi. HUOM! Odotathan kauppiaalta tulevaa henkilökohtaista sähköpostia ("Nouto tilaukselle #12345), sillä ilmoitus tilauksen käsittelystä lähtee automaattisesti eikä vielä tarkoita, että paketti on valmiina noudettavaksi.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tilaukset käsitellään ja lähetetään normaalisti 1-3 arkipäivän kuluessa ja pyrimme aina toimittamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti. Mahdollisesti poikkeavat, esim. tarjouskampanjoista ja muista ruuhkatilanteista johtuvat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Huomioithan, että Kangaskauppa Saga ei voi vaikuttaa pakettien liikkumisnopeuteen sen jälkeen, kun tilaus on luovutettu kuljetusliikkeelle. Asiakas vastaa itse antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta, jotta ilmoitukset paketin saapumisesta tulevat perille.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on pääsääntöisesti kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Otathan kuitenkin huomioon, että määrämittaan leikatuilla kankailla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Olethan etukäteen yhteydessä sähköpostilla (info@kangaskauppasaga.fi) mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, saat vastausviestinä Postin palautuskoodin. Seurantakoodi tulee säilyttää niin kauan kunnes olemme kuitanneet palautuksesi saapuneeksi.

Noutamaton paketti ei ole palautus. Asiakas on itse vastuussa yhteystietojensa oikeellisuudesta sekä paketin noutamisesta kuljetusliikkeen asettaman aikarajan puitteissa. Mikäli lähetys palautuu, voidaan se lähettää asiakkaalle uudelleen lunastusmaksua (7€) sekä uutta todellista postimaksua vastaan. Mikäli asiakas ei halua lunastaa pakettia, palautetaan asiakkaalle tilauksen summa josta vähennetään palautuskulu (6,90€) sekä alkuperäiset postikulut.

Asiakkaan palauttaessa tuotteita, vähennetään palautettavasta summasta palautuskulut 6,90€. Rahanpalautus tehdään asiakkaalle mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14vrk kuluessa palautetun paketin vastaanottamisesta. Maksunpalautus tehdään aina tilauksen maksutavan mukaisesti, eli esimerkiksi luottokortilla maksettu summa palautetaan luottokortille. Tuotteen tulee olla palautettaessa virheettömässä kunnossa.

Toimituskulut hyvitetään asiakkaalle vain, mikäli palautus tehdään kaikista tilauksen tuotteista. Huomioithan, että määrämittaan leikatuilla tuotteilla (kankaat, kuminauhat jne.) ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin ratkotaan ongelmat yhdessä.
Sähköposti: info@kangaskauppasaga.fi