✔️Postikulut 2,90€/kirje tai 4,90€/paketti✔️Yli 100€ tilauksiin ILMAINEN toimitus ✔️Myös nouto Lempäälästä ✔️Maksu heti tai Laskulla

Toimitusehdot

Toimitusehdot
Kangaskauppa Saga


Yleistä

Verkkokaupan käyttäjän on ennen tilausta tutustuttava näihin ehtoihin kokonaisuudessaan. Tilauksen tehdessään tilaaja sitoutuu hyväksymään ehdot.

Verkkokaupan ylläpitäjä on:
Kangaskauppa Saga
Y-tunnus: 3289855-6
Osoite: Koivukärjentie 7 a 3
Paikkakunta: Lempäälä

Kangaskauppa Saga pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Tilaaminen

Mikäli haluat lisätä tuotteita tilaukseesi, voit tehdä sen veloituksetta siihen asti kunnes saat sähköpostilla vahvistuksen toimituksesta. Tässä tapauksessa valitse kassalla toimitustavaksi "Lisätilaus".

Mikäli arvioit tekeväsi tilauksia yli 100€ edestä, mutta ensimmäinen tilauksesi on alle ilmaisen postikulurajan, voit valita jo ensimmäiseen toimitustavaksi lisätilauksen. Tässä tapauksessa mainitse tilauksen lisätiedoissa, että lisätilauksia on tulossa. Liikaa maksettuja postikuluja ei hyvitetä jälkikäteen.

Huomioithan, että kankaiden sävyt ja kuviollisten kuosikoko saattavat vaihdella erien välillä. Myös sama kuosi painattuu eritavoin eri materiaaleille. Tämä ei ole virhe tuotteessa, vaan ominaisuus kankaita painaessa tai värjätessä.

Mikäli olet epävarma sävystä, suosittelemme ilmaisen näytetilkun tilaamista ennen varsinaista ostopäätöstä.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Toimitamme tuotteita toistaiseksi vain Suomeen. Suomessa käytettävissä on Postin paketti- tai kirjetoimitus sekä Matkahuollon paketti seurannalla.

- Yli 100€ tilaukset ilman postikuluja

- Matkahuollon paketti seurantakoodilla 4,90€

- Postipaketti seurantakoodilla 6,90€

- Lisätilaus 0€ (huomioithan että tuotteet pystytään kokonsa puolesta toimittamaan alunperin valitsemallasi toimitustavalla)

- Kirje 2,90€ pienille tuotteille kuten napit, silityskuvat, ompelumerkit tai pesulaput. (Ei sisällä seurantaa, videoimme kirjelähetykset mutta huomioithan että kirjepostin kulku voi kestää jopa 1-3 viikkoa)

Myös kontaktiton NOUTO on mahdollinen Lempäälästä, n. 3km Ideaparkilta. Asiakas saa noudosta sähköpostin, kun tilaus on pakattu ja valmiina noudettavaksi.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tilaukset käsitellään ja lähetetään normaalisti 1-3 arkipäivän kuluessa ja pyrimme aina toimittamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti. Mahdollisesti poikkeavat, esim. tarjouskampanjoista ja muista ruuhkatilanteista johtuvat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Huomioithan, että Kangaskauppa Saga ei voi vaikuttaa pakettien liikkumisnopeuteen sen jälkeen, kun tilaus on luovutettu kuljetusliikkeelle. Asiakas vastaa itse antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta, jotta ilmoitukset paketin saapumisesta tulevat perille.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on pääsääntöisesti kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Otathan kuitenkin huomioon, että määrämittaan leikatuilla kankailla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Olethan yhteydessä sähköpostilla (info@kangaskauppasaga.fi) mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen. Palautuskulut maksaa asiakas ja seurantakoodi tulee säilyttää niin kauan kunnes olemme kuitanneet palautuksesi saapuneeksi.

Noutamaton paketti ei ole palautus. Asiakas on itse vastuussa yhteystietojensa oikeellisuudesta sekä paketin noutamisesta kuljetusliikkeen asettaman aikarajan puitteissa. Mikäli lähetys palautuu, voidaan se lähettää asiakkaalle uudelleen lunastusmaksua sekä uutta postimaksua vastaan 

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin ratkotaan ongelmat yhdessä.
Sähköposti: info@kangaskauppasaga.fi